Breaking News
11 Ιουνίου 2020

Ύστερα από την Formula 1, ήταν η σειρά του Moto GP να κάνει γνωστό το καλεντάρι της νέας σεζόν, η οποία επηρεάστηκε σημαντικά από την πανδημία του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου επί ισπανικού εδάφους, με το πλήρες πρόγραμμα να περιλαμβάνει τουλάχιστον 13 αγώνες.

Και λέμε τουλάχιστον καθώς παραμένει άγνωστο αν οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες της χρονιάς σε ΗΠΑ, Αργεντινή, Ταϊλάνδη και Μαλαισία θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Από κει και πέρα όπως προείπαμε η 19η Ιουλίου σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν, η οποία σε πρώτη φάση είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου. Εφόσον τώρα, οι τέσσερις τελευταίες κούρσες είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν, τότε η σεζόν θα παραταθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics