Breaking News
16 Ιουνίου 2016

16/06/2016
Ταύρος
Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα αυξάνει τον ρομαντισμό – καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού αλλά και για επαφές με συνεργάτες, καθώς υπάρχει περισσότερη συμφωνία και αρμονία στις σχέσεις και γίνονται υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Γενικά η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους.


Δίδυμοι
 16/06/2016
Δίδυμοι
Παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, με έμφαση σε δουλειές τόσο του νοικοκυριού σας, όσο και στον εργασιακό χώρο. Η θετική γωνία Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί άνετες εργασιακές συνθήκες, ενώ άτομα εξουσίας δημιουργούν κάποιες γέφυρες ή μπορεί και να σας σώζουν από ορισμένες καταστάσεις. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής.
Καρκίνος
 16/06/2016
Καρκίνος
Ευχάριστη, ερωτική και δημιουργική η σημερινή μέρα, όπου πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να ασχοληθείτε με σπορ, χόμπι κλπ. Ευκαιρίες ακόμα για διασκέδαση και φλερτ, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί ρομαντικό κλίμα και αυξάνει επίσης και την καλλιτεχνική έμπνευση.
Λέων
 16/06/2016
Λέων
Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα, με την Σελήνη να τονίζει τον τομέα του σπιτιού, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη βελτιώνουν και μαλακώνουν την ψυχολογία σας, ενώ καλυτερεύουν και τις σχέσεις με τους δικούς σας.
Παρθένος
16/06/2016
Παρθένος
Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με πιθανές διάφορες συναντήσεις, ραντεβού, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Μέρα επίσης με αρκετές μετακινήσεις ή κάποιο ταξιδάκι. Μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, ιδέες. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα βοηθά τις επαφές και κάνει πιο ήπια την επικοινωνία σε όλες τις σχέσεις, ενώ προσφέρει και ρομαντισμό.
Ζυγός
16/06/2016
Ζυγός
Καλή μέρα για αγορές, ίσως ψωνίσετε ωραία πράγματα. Η Σελήνη δίνει έμφαση στα αποκτήματα και τα χρήματα, μια μέρα με διάφορες συναλλαγές, πληρωμές κλπ. Η θετική γωνία Σελήνης-Ποσειδώνα βελτιώνει τα έσοδα και τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς. Μια πιο ήπια και απολαυστική μέρα, με καλό επίσης φαγητό, μουσική ή επαφή με τη φύση.


Σκορπιός
16/06/2016
Σκορπιός
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την διεκδίκηση των θέλω σας, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα βοηθά τα παραπάνω, ενώ δημιουργεί ρομαντική διάθεση και αυξάνει την καλλιτεχνική έμπνευση.
Τοξότης
16/06/2016
Τοξότης
Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό είναι μια μέρα με απολογισμούς και κλεισίματα κύκλων και θεμάτων. Αυξημένη ανάγκη απόσυρσης, χαλάρωσης και περισσότερου ύπνου. Η θετική γωνία Σελήνης-Ποσειδώνα ανακουφίζει την ψυχολογία σας και προσφέρει στιγμές φυγής απ' τα καθημερινά. Καλή μέρα για ενασχόληση με τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.
Αιγόκερως
16/06/2016
Αιγόκερως
Φίλοι και γνωστοί έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα βοηθά τις επαφές και κάνει πιο ήπια την επικοινωνία. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media.
Υδροχόος
16/06/2016
Υδροχόος
Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει φέρνουν διάφορες διευκολύνσεις, ακόμα και από άτομα εξουσίας και γυναίκες. Γόνιμη μέρα γενικά και με πιθανή βελτίωση στα έσοδα. Προωθήστε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Περισσότερες υποχρεώσεις πιθανές και προσπάθεια οργάνωσης της ζωής σας.


Ιχθύες
16/06/2016
Ιχθύες
Αισιόδοξη και σχετικά πιο άνετη μέρα, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, διδασκαλία, συγγραφή, φιλοσοφία, πολιτική. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προσφέρει ρομαντισμό και αυξάνει την καλλιτεχνική έμπνευση και την πνευματική έφεση.
Κριός
16/06/2016
Κριός
Καθώς η Σελήνη σήμερα διατρέχει το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, η διάθεση γίνεται ανάλογα μυστικοπαθής κι εσωστρεφής, ενώ αυξάνει την ανάγκη για ψυχανάλυση και βαθύτερη κατανόηση ανθρώπων και καταστάσεων. Έμφαση δίνει και σε οικονομικά θέματα, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει προσφέρουν μια ενίσχυση οικονομική αλλά και ψυχολογική κι ερωτική.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics