Breaking News
05 Μαρτίου 2016

Την πιο μεγάλη νίκη μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλει πέτυχε ο ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε τον Μίλωνα με 3-2 σετ στο τάι-μπρέικ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και εξασφάλισε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία.


Ηταν μια νίκη-κατάθεση ψυχής απο τον ΟΦΗ, που έπαιξε σπουδαίο βόλει απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορία και ανταμοίφθηκε με τη νίκη.
Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και οι παίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα το νικηφόρο αποτέλεσμα, που φέρνει πια τον ΟΦΗ αγκαλιά με τη σωτηρία.
Ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο σετ 25-20, έχασε το δεύτερο 23-25, αλλά και το τρίτο με 23-25. Ισοφάρισε σε 2-2 κερδίζοντας το τέταρτο (25-20) και με μεγάλη προσπάθεια στο ται-μπρέικ πήρε και το πέμπτο με 15-8 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη.
Τα σετ: 25-20,23-25,23-25,25-20,15-8.


Δημήτρης Ζλατιλίδης: «Κατά 90% το βόλει του ΟΦΗ έχει σωθεί»
Ο ΟΦΗ με τη νίκη επί του Μίλωνα εξασφαλίσει κατά 90% την παραμονή του στην κατηγορία, τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης. Οπως δήλωσε στοofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ «με τη νίκη αυτή κατά 90% έχουμε δέσει την παραμονή. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο. Είχαμε αρκετά προβλατα τραυματισμών, τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Κάναμε υπερπροσπάθεια. Ηταν μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μου έδωσαν μεγάλη χαρά».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε ιδαίτερη αναφορά στον δεύτερο πασαδόρο της ομάδας τον Δήμο Αυτζιόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι λόγω θλάσης στη μέση που υπέστη ο βασικός πασαδόρος Κυριάκος Μουτάφης «έκανε σπουδαίο παιχνίδι και τον ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ. Για τη συνέχεια υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστούμε και μαθηματικά, αλλά έχουμε καλό πρόγραμμα και θα τα καταφέρουμε.
Εχουμε και ένα παιχνίδι λιγότερο απο τους άλλους».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics