Breaking News
24 Μαρτίου 2016

Ο σύλλογος διδασκόντων καθηγητών του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκε η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του σχολείου, για την κατάκτηση του αντίστοιχου παγκρήτιου τίτλου.


Την ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης αποτελούσαν οι Μιχαήλ, Στ. Μωραϊτάκη, Ξανθουδάκη, Προφυλλίδου, Νατ. Αθανασίου, Βασιλάκη, Παπαδάκη, Μπούρου, Κούτσικου, Καψωμενάκη, Ελ. Αθανασίου, έχοντας προπονητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ιακ. Κουμή.


Για την πανελλήνια, πλέον, διοργάνωση το Γ.Λ. Ακρωτηρίου θα παίξει την Πέμπτη 31/3 στην Αθήνα, με το 2ο Γ.Λ. Αλίμου, διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά.


haniotika-nea.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics