Breaking News
21 Ιουνίου 2020

Με όλους τους κορυφαίους Έλληνες σφυροβόλους θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες «Μάχη της Κρήτης» αύριο, Κυριακή 21/6, στα Χανιά!

 

Ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Ιβάν Μενγκλεμπέη αναμένεται να λάβουν μέρος στη πρώτη τους διοργάνωση, τους τελευταίους δέκα μήνες. Άπαντες θέλουν να επιστρέψουν σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς με στόχο για φέτος μια καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης (φωτό), ο οποίος έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και σε ένα μίτινγκ στο εξωτερικό για αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να παρατείνει τη σεζόν του μέχρι και το Βαλκανικό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει μπροστά του άλλες υποχρεώσεις για τον κλειστό στίβο.

Οι αυριανοί αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί στις 10.00 με τα ριπτικά αγωνίσματα και θα συνεχιστούν το απόγευμα με τα δρομικά και αλτικά.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics