Breaking News
07 Ιουλίου 2020
 

Οι κορυφαίοι Έλληνες σπρίντερ Κώστας Ζήκος, Γιάννης Νυφαντόπουλος στους άνδρες και Ραφαέλα Σπανουδάκη στις γυναίκες, θα συμμετάσχουν την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια», στη Βάρη (έναρξη 19:00).

 

Στο Δημαρχείο στη Βούλα, όπου πραγματοποιήθηκε από τους διοργανωτές η σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής των σπριντ, Χάρης Παπαδιάς, τόνισαν ότι θα μετάσχουν ακόμη οι Ελένη Αρτυματά και Ραμόνα Παπαϊωάννου από την Κύπρο, καθώς και 40 συνολικά πρωταθλητές από 10 χώρες, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κωνσταντέλος τόνισε επίσης ότι οι «αγώνες θα μεταδοθούν μέσω live streaming και θα τηρηθεί πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο της Πολιτείας για την διεξαγωγή των αγώνων, ενώ ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν θα μπορεί στο στάδιο να ξεπερνά τα 150 άτομα».

Οι διοργανωτές εμφανίστηκαν ταυτόχρονα αισιόδοξοι και «πανίσχυροι» για την διοργάνωση του μίτινγκ, αφού θα έχουν τις χορηγίες των οικογενειών Κασιδόκωστα, Μαρτίνου, των Ελληνικών Πετρελαίων, του Λευκού Σταυρού και άλλων επιχειρηματιών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics