Breaking News
23 Ιουλίου 2016

Πολύ καλή εμφάνιση και τέταρτη θέση για τον Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του επί κοντώ στο Μπίντγκοζ με 5,40μ. Ο 17χρονος Έλληνας ανταγωνίσθηκε μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και κατάφερε να διακριθεί, χάνοντας για ένα άλμα το μετάλλιο.

Ο Καραλής πέρασε με την πρώτη πάνω από τα 5μ40 και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην τέταρτη θέση, μπροστά πάντως από τον Βρετανό Χαγκ και τον Αμερικανό Νίλσεν που είχαν καλύτερες προσωπικές επιδόσεις. Ο νεαρός Έλληνας έχασε δύο φορές τα 5μ50, ύψος που θα του έδινε μετάλλιο, και δοκίμασε στα 5μ55 για να έχει ελπίδες μεταλλίου.

Απέτυχε όμως και μοιραία έμεινε πίσω από τον Αμερικανό Βολτζ, τον Αυστραλό Μάρσαλ, που ήταν το μεγάλο φαβορί, και τον Σουηδό Ντουμπλάντις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics