Breaking News
23 Ιουλίου 2016

Η Κέντρα Χάρισον δεν θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η ταχύτερη γυναίκα στα 100μ. εμπ. δεν κατάφερε να προκριθεί μέσω των τράιαλς των ΗΠΑ (ήταν 4η), όμως αυτό δεν την πτόησε και χθες το βράδυ κατάφερε να σηκώσει για χάρη της τον κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στο πόδι.

Η 24χρονη Αμερικανίδα έκανε την κούρσα της ζωής της και διέλυσε κυριολεκτικά τα χρονόμετρα της διοργάνωσης. Περνώντας τη γραμμή του τερματισμού το χρονόμετρο έδειξε 12.58, χρόνος σαφώς κατώτερος των δυνατοτήτων της και που δεν αντικατόπτριζε την ταχύτητα της κούρσας της. Η Χάρισον πανηγύρισε χαλαρά και μόλις διορθώθηκε ο χρόνος πρώτη το αντιλήφθηκε η Βελγίδα Αν Ζάγκρε που της έδειξε τον ηλεκτρονικό πίνακα, με την Αμερικανίδα εμποδίστρια να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε συμβεί. Ο χρόνος ήταν 12.20, ένα εκατοστό κάτω από το στοιχειωμένο ρεκόρ της Βουλγάρας Γιορντάνκα Ντόνκοβα με 12.21 από τις 20 Αυγούστου του 1988.

Ετσι, έκλεψε και τη λάμψη της πολυαναμενόμενης κούρσας των 200μ. που αντιμετώπισε προβλήματα κι όπου ο Γιουσέιν Μπολτ έτρεχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού πριν από τρεις εβδομάδες. Με μια άκυρη εκκίνηση και λίγη ταλαιπωρία μέχρι ο βόμβος που άκουγαν οι κριτές στα αυτιά τους από τους βατήρες των αθλητών να φύγει, χρειάστηκε μια μικρή αναμονή μέχρι ο Τζαμαϊκανός ρέκορντμαν ? που έμοιαζε εξαιρετικά ανυπόμονος ? να τερματίσει πρώτος και σχετικά χαλαρά με 19.90 και να πιστοποιήσει ότι είναι εντάξει.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ανδρες: Επί κοντώ: Λαβιλενί (Γαλλία) 5.90μ., Τριπλούν: Τέιλορ (ΗΠΟΑ) 17.78μ., 800μ.: Μπος (Γαλλία): 1:43.88, Ακοντισμός: Βάλντεϊτς (Τσεχία) 85.72μ., 100μ.: Βικό (Γαλλία) 10.02, Γυναίκες: Υψος: Μπεϊτία (Ισπανία) 2.02μ., 400μ.: Μίλερ (Μπαχάμες) 49.55, 1.500μ.: Μούιρ (Μ. Βρετανία) 3:57.49.

Τελευταίο τεστ για Στεφανίδη

Τον τελευταίο της αγώνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνει σήμερα η Κατερίνα στο Diamond League του Λονδίνου με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και παράλληλα να διευρύνει τη διαφορά της στο σύνολο των βαθμών από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες του διαμαντιού. Η Στεφανίδη θα αντιμετωπίσει τη Φαμπιάνα Μούρερ και τη Γιάρισλει Σίλβα. Η Στεφανίδη προηγείται στη βαθμολογία με 40 β., ενώ ακολουθεί η Σίλβα με 24 και η Μπούχλερ με 19.

Στο Λονδίνο βρίσκεται και ο Κώστας Δουβαλίδης που θα αγωνιστεί στα 110μ. εμπ., αγώνισμα που δεν περιλαμβάνεται στα «διαμάντια», με στόχο να βελτιώσει το φετινό του 13.38.

ΠΗΓΗ : SENTRAGOAL.GR

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics