Breaking News
17 Μαΐου 2020
Kαμία επίσημη αγωνιστική δράση δεν θα υπάρξει στο τένις τουλάχιστον μέχρι τις 31 Ιουλίου. Αυτό ανακοίνωσαν ATP, WTA και ΙΤF ενημερώνοντας πως ακυρώνονται και όλα τα διεθνή τουρνουά μεταξύ των οποίων τα μεγάλα events σε Αμβούργο, Μπάσταντ, Νιούπορτ, Λος Κάμπος. Γκσταάντ, Ούμαγκ, Ατλάντα, Κίτζμπουελ (για την ATP) και σε Μπάσταντ, Λωζάνη, Βουκουρέστι και Τζουρμάλα για την WTA.
 
 
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με το US Open που είναι προγραμματισμένο για τις 31 Αυγούστου κι αν υπάρχει περίπτωση μέχρι τότε να έχει εξομαλυνθεί παγκοσμίως η κατάσταση σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού. Θυμίζουμε πως οι αγωνιστικές δραστηριότητες στο τένις διακόπηκαν από τις αρχές Μαρτίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics