Breaking News
28 Ιουλίου 2022

Η «πρώτη» του Γιοχού στον ΟΦΗ


Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο με την πρώτη προπόνηση του Σάμιουελ Γιοχού στο Όστερμπεεκ.
Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία ενόψει της επόμενης σεζόν.
Χθες για πρώτη φορά προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια ο Σαμιουέλ Γιοχού, ενώ οι Βούρος και Μπαλογιάννης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Δείτε το βίντεο με την πρώτη προπόνηση του Γιοχού στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ, εν μεταξύ, θα δώσει αύριο (29/07) το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Ηράκλειο για να συνεχίσει τη δουλειά για τη νέα σεζόν.

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Σήμερα 28 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Σάρισες Φλώρινας δήλωσαν συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα 2022-2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics