Breaking News
05 Αυγούστου 2022

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα να κλέψει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, καθώς ο υπάλληλος που ήταν εκεί τον έτρεψε σε φυγή.


Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 27χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, όταν αποπειράθηκε να ληστέψει, υπό την απειλή μαχαιριού, κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Κλεάνθους, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η αντίδραση όμως του υπαλλήλου τον υποχρέωσε να τραπεί σε φυγή, ενώ οι άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις οδήγησαν στον εντοπισμό του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται ως δράστης δύο διαδοχικών ληστειών που διαπράχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε κρεοπωλείο της Σταυρούπολης, με συνολικά λεία 1050 ευρώ.

Δείτε το βίντεο

https://www.gazzetta.gr/plus/2139954/ypallilos-se-praktoreio-toy-opap-afoplise-listi-kai-ton-etrepse-se-fygi-vid

gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Την τρίτη κατά σειρά ανανέωση συνεργασίας γνωστοποίησε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics