Breaking News
10 Ιανουαρίου 2024

Από δύο αθλητές της ΑΕΚ γίνεται η αρχή των ελληνικών συμμετοχών στα WorldT able Tennis Youth Contender του 2024. Ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Γιώργος Γερακιός

αναχωρούν αύριο Πέμπτη 11/01 για την Αυστρία προκειμένου να πάρουν μέρος στο παραδοσιακά δυνατό τουρνουά νέων του Λιντς και να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Το όπεν αρχίζει αύριο στο Tips Arena Linz με μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώνεται την Κυριακή 14/01 και οι δύο έφηβοι θ’ αγωνιστούν στην ηλικιακή κατηγορία Under 19. Πρώτος τους στόχος είναι η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, αλλά σε κάθε περίπτωση τα τεστ προσφέρονται για χρήσιμα συμπεράσματα. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Μαδέσης (στη φωτό και οι τρεις μαζί μετά το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Πέρα).

Στην Under 19 έχουν σχηματιστεί 28 γκρουπ. Τα δύο τελευταία είναι των 4ων αθλητών, όλα τα υπόλοιπα των 3ων και οι δύο πρώτοι από το κάθε ένα θα προκριθούν στο ταμπλό των «64». Η κατηγορία αρχίζει στις 13 του μήνα σύμφωνα με την ιστοσελίδα της WTT.

Ο Μαδέσης, σημερινός «ασημένιος» βαλκανιονίκης στο ομαδικό εφήβων, είναι νούμερο 1 στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης Κ19 κι έχει σημαντική εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις. Ο Γερακιός μετακινήθηκε φέτος στην ΑΕΚ, με Έλληνα πατέρα και Αγγλίδα μητέρα απέκτησε πριν από λίγο καιρό την ελληνική υπηκοότητα και έχει παραστάσεις από διεθνή τουρνουά νέων.

Ο Μαδέσης, που το περασμένο Σάββατο 06/01, στην Α1, κατέπληξε τους πάντες με την εντυπωσιακή νίκη του κόντρα στον δις πρωταθλητή Ευρώπης Εμμανουέλ Λεμπεσόν, κληρώθηκε στο 28ο και τελευταίο γκρουπ. Αυτό είναι των 4ων αθλητών. Έχει επικεφαλής τον Ιταλό Φεντερίκο Βαλίνο κι επίσης αντιπάλους τον Σλοβένο Μίχα Ποντόμπνικ και τον Πολωνό Γκρατσιάν Κέσικ.

Ο Γερακιός, που πριν από τρεις εβδομάδες πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών Αττικής και ανέβηκε περισσότερες από 50 θέσεις στην ελληνική κατάταξη των εφήβων (Νο 41), βρίσκεται

στο 26ο γκρουπ. Θ’ αντιμετωπίσει τον Βέλγο Χαβιέ Βατς και τον Σλοβάκο Νταμιάν Φλόρο. Στο διπλό μικτό Under19 δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 10/01

 

 

 

 

Οι παίκτριες των Σειρήνων Γρεβενών δεν ξέχασαν την αρχηγό τους, Αναστασία Αγγελίδου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics