Breaking News
12 Ιουνίου 2018

Τέσσερις μήνες πριν, ο γνωστός αθλητής και 6 φορές Ολυμπιονίκης (1 χρυσό, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια) μαζί με τη σύζυγό του ανακοίνωσαν ότι μεγαλώνουν την οικογένειά τους.

Σε λίγους μήνες γίνεται για πέμπτη φορά μπαμπάς και πριν μερικές ώρες έχασε την 19 μηνών κόρη του

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2012, μοιράστηκε τα νέα της τρίτης αυτής εγκυμοσύνης στο Instagram τον Απρίλιο. «Καλό Πάσχα από την οικογένειά μας που μεγαλώνει! Το μωρό μας θα έρθει τον Οκτώβριο του 2018!».

Πριν μία εβδομάδα, η σύζυγός του γνωστού σκιέρ Bode Miller, Morgan, δημοσίευσε φωτογραφία της μαζί με την μικρή Emeline τη στιγμή που έκανε υπέρηχο για να ελέγξει αν όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη της. «Ελέγχοντας το μωρό μου με το άλλο μου μωρό!», είχε σχολιάσει, δείχνοντάς τη να φιλά την κόρη της.

Ο 40χρονος αθλητής έχει μαζί με τη Morgan ακόμη έναν γιο, τον 3 ετών Nash Skan, και ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση του. Τον Samuel 5 ετών και μια κόρη τη Neesyn 10 ετών.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε ο πνιγμός της Emeline. Η μικρή κολυμπούσε σε πισίνα, διακομίσθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν.


«Νιώθουμε κατεστραμμένοι. Το κοριτσάκι μας, η Emi, πέθανε χθες. Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν νομίζαμε ότι θα βιώναμε έναν πόνο σαν αυτό », δήλωσε ο Bode και η Morgan στο Instagram τη Δευτέρα.

«Η αγάπη της, το φως της, το πνεύμα της δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το κοριτσάκι μας αγάπησε τη ζωή και τη ζούσε στο έπακρο καθημερινά. Η οικογένειά μας ζητά σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη στιγμή!».
mothersblog.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics