Breaking News
27 Ιανουαρίου 2019

Η Χριστίνα Βραχάλη ξύπνησε στις 6 το πρωί μιας Κυριακής και πήγε σε ένα από τα δύο παγοδρόμια της Αθήνας για να γνωρίσει από κοντά τα παιδιά που προπονούνται στο ice hockey!

 



Είναι ένα από τα αθλήματα που λατρεύουν οι βόρειες χώρες και... αγνοούν οι νότιες! Και παρόλο που σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν μόλις δύο παγοδρόμια στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη -κι αυτά όχι σε κανονικές διαστάσεις-, υπάρχουν εκατοντάδες μικρά και... μεγάλα παιδιά που προπονούνται κάθε εβδομάδα στο ice hockey!

Με ελάχιστες υποδομές, υπό αντίξοες συνθήκες και με αναγκαστικά εγερτήρια στις 6 το πρωί κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς μόνο τέτοιες ώρες μπορούν να κάνουν προπόνηση, υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που παλεύουν να μας γνωρίσουν το ice hockey! Εμείς τους συναντήσαμε στο ένα από τα δύο παγοδρόμια της Αθήνας και σας μεταφέρουμε τις εμπειρίες τους.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics