Breaking News
09 Μαρτίου 2020

Απίθανα πράγματα στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας, όπου διαιτητής δίνει αδιανόητο πέναλτι, αλλά και δύο αποβολές, διατάσσοντας μάλιστα και την επανάληψή του μετά την άστοχη πρώτη εκτέλεση.


Τρομερό «χειρουργείο» από τον διαιτητή της αναμέτρησης Τορένσε-Ανάντια, Λουίς Ρεφόρσο για την Γ' κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0, ο ρέφερι της συνάντησης έδωσε ένα πέναλτι-ανακάλυψη στην Τορένσε κι όχι μόνο αυτό, αλλά απέβαλε και τον αμυντικό που έκανε το υποτιθέμενο φάουλ, καθώς επίσης ακόμη έναν!

Ο... απίθανος διαιτητής όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά αφού ο παίκτης των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα άουτ, διέταξε την επανάληψη του πέναλτι! Για την ιστορία, η Τορένσε πέτυχε στη συνέχεια και δεύτερο γκολ, κερδίζοντας με 2-1.

Δείτε το βίντεο:
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics