Breaking News
15 Απριλίου 2020

Το «τούβλο» του Πορτογάλου σταρ της Μαν. Γιουνάιτεντ απέναντι στην Πόρτο χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.


Σαν σήμερα: Το κορυφαίο γκολ στην καριέρα του Κριστιάνο έκρινε πρόκριση (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει αμέτρητα γκολ στην καριέρα του αλλά ο ίδιος έχει ξεχωρίσει ένα ως ομορφότερο. Το πέτυχε σαν σήμερα, 15 Απριλίου, πριν ακριβώς 11 χρόνια και μάλιστα αποδείχτηκε καθοριστικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 2-2 στο «Ολντ Τράφορντ» αντιμετώπιζε την Πόρτο στο «Ντραγκάο» στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League.

Μόλις στο 6’ ο CR7 εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» που έμελε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη και την πρόκριση οδηγώντας την τότε μέχρι και τον τελικό όπου έχασε από την Μπαρτσελόνα.

Το «τούβλο» του Ρονάλντο εξαπολύθηκε από απόσταση 36 μέτρων και έπιασε ταχύτητα 103 χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα με μελέτες.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics