Breaking News
18 Απριλίου 2020

 

Αν κάποιος τον ρωτούσε ποιο είναι το πιο ξεχωριστό γκολ που έχει πετύχει, ο Λιονέλ Μέσι θα δυσκολευόταν μεν να απαντήσει, αλλά στο νου του θα στριφογύριζε ένα συγκεκριμένο.

 

Το απίθανο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Χετάφε για το πρωτάθλημα το 2007 έχει μείνει ανεξίτηλο τόσο στην ποδοσφαιρική ιστορία, όσο και στις μνήμες των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Μόλις 20 χρονών, ο νεαρός τότε Αργεντίνος, πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο και αφού διέσχισε το υπόλοιπο γήπεδο κάνοντας… ράφτινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Μαδριλένων.

Αυτό το τέρμα έχει λοιπόν… επέτειο! Και τι καλύτερο για να τη γιορτάσει κανείς βλέποντάς το ξανά! Δεκατρία χρόνια από τότε που ο Μέσι άρχισε να τραβάει όλους τους προβολείς πάνω του κάνοντας τους πάντες να τον συγκρίνουν με τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα. Έμοιαζε με την ιδανική εκκίνηση σε μια ανοδική πορεία προς την δόξα και την κορυφή.

Πολλάκις, το συγκεκριμένο γκολ έχει ψηφιστεί ως το κορυφαίο στην καριέρα του «la pulga» και όχι άδικα.

Δείτε το ιστορικό γκολ του Μέσι:
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics