Breaking News
17 Απριλίου 2021

Η Σταματία Σκαρβέλη, στον δεύτερο αγώνα της για το 2021 έριξε 69μ.28

 

 Η Σταματία Σκαρβέλη συνδύασε την παρουσία της στον δεύτερο αγώνα της στη θερινή σεζόν με μία εξαιρετική επίδοση. Η πρωταθλήτρια της σφυροβολίας ήταν νικήτρια στο αγώνισμα στο Virgina Challenge με βολή στα 69μ.28.

Πρόκειται για την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της, πίσω από το ατομικό της 71μ.33 και το 69μ.65 που πέτυχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου είχε ακόμη βολές στα 67μ.30, 67μ.20, 68μ.45 και 66μ.91 μ., πραγματοποιώντας έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας της.

Η Σκαρβέλη θα συνεχίζει τους αγώνες της την επόμενη εβδομάδα στο Γιουτζίν, με στόχο πλέον να κυνηγήσει τις πρώτες βολές της χρονιάς πάνω από τα 70μ. Η 26χρονη αθλήτρια είναι ήδη σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων, αφού βρίσκεται στην 24η θέση της ολυμπιακής κατάταξης.

Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση είχε ρίξει 68μ.31.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Beach Volley;Αρβανίτη – Καραγκούνη: Μεταμεσονύκτια πρόκριση

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics