Breaking News
02 Ιουνίου 2021

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει τουλάχιστον τρεις αγώνες για να δημιουργήσει άλλο ένα μεγάλο προσωπικό ρεκόρ και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στο «μύθο» του και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας.

 

Ο Πορτογάλος θα έχει την ευκαιρία στα παιχνίδια του EURO 2020 με Γαλλία, Γερμανία και Ουγγαρία (6ος όμιλος) να μπει μόνος επικεφαλής στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης, αφού τώρα μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Μισέλ Πλατινί.

Αμφότεροι έχουν πετύχει από 9 γκολ σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που μπορεί να τους απειλήσει είναι ο (Γάλλος) Αντουάν Γκριεζμάν, που έχει 6 τέρματα.

Ακόμη, ο CR7 είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελική φάση EURO (21 αγώνες, 1.793 λεπτά), ακολουθούμενος από τον Γερμανό, Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (18 αγώνες, 1.142 λεπτά) και τον Ιταλό Τζίτζι Μπουφόν (17 αγώνες, 1.620 λεπτά).

Οι πρώτοι σκόρερ στην Ιστορία των EURO:

Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) 9
Μισέλ Πλατινί (Γαλλία) 9
Όλε Μάντσεν (Δανία) 7
Άλαν Σίρερ (Αγγλία) 7
Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία) 6
Ρούουντ Φαν Νιστελρόι (Ολλανδία) 6
Πάτρικ Κλάιφερτ (Ολλανδία) 6
Τιερί Ανρί (Γαλλία) 6
Νούνο Γκόμεζ (Πορτογαλία) 6
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία) 6
Βίκτορ Πονεντέλνικ (Ρωσία) 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Κυπριανού

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 01/06/2021

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics