Breaking News
06 Ιουνίου 2021

Με τις εντυπώσεις νωπές από την φιλική... 4αρα (4-0) της Ιταλίας επί της Τσεχία, στην Μπολόνια, ο Ζοσέ Μουρίνιο ερωτηθείς για τις προοπτικές της «σκουάντρα ατσούρα» στο επικείμενο Euro είχε μόνο καλά λόγια να πει, προβλέποντας μακρύ «δρόμο» για τους γείτονες στη διοργάνωση!

 

Ο Πορτογάλος που ως τεχνικός της Ρόμα έχει έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθεί τους «ατσούρι» είπε:

 

«Θα παρατηρώ με προσοχή τους παίκτες της Ρόμα που παίζουν στην Ιταλία: τους Σπινατσόλα, Κριστάντε και Πελεγκρίνι. Θα επικεντρωθώ σε αυτούς βλέποντας την Ιταλία, ωστόσο έχω να πω ότι οι ατζούρι έχουν ένα καλό μείγμα με έμπειρους παίκτες και παίκτες που ξέρουν να νικούν», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» για να συμπληρώσει αναφερόμενος στον εκλέκτορα του Ιταλικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

«Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ένας προπονητής μεγάλης εμπειρίας που την τελευταία 20ετία έχει κοουτσάρει στα καλύτερα πρωταθλήματα και στις κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες. Έδειξαν από τα προκριματικά κιόλας πόσο άξιοι είναι. Η ομάδα έχει βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του. Τους έχει βοηθήσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι χωρίς να ξεχνούν τη φύση τους, που είναι η τέχνη της άμυνας. Είναι δύσκολο να βρεις αδύναμα σημεία σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω πως θα είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του τουρνουά».

Όσον αφορά στο ποια ομάδα χρίζει ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Μουρίνιο στάθηκε στην πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις στην ομάδα σου τον Εμπαπέ, είναι πραγματικά δύσκολο να μη νικήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Πεντάσφαιρη» η Εθνική U21 στο ντεμπούτο του Σίμου (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες στιγμές του κόντρα στους Νετς [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics