Breaking News
11 Ιανουαρίου 2024

0 Κρητικός guard ξεκίνησε από τον Ηρόδοτο και το 2018 βρέθηκε στην ΑΕΚ υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας του αγωνίστηκε και στην Α1 αλλά και το κύπελλο Ελλάδος με τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Πέρσι βρέθηκε στην Αυστρία και τους Dornbirn Lions, έχοντας 11,9 πόντους, 4,8 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 2,5 κλεψίματα σε 32 λεπτά ανά αγώνα. Ο αθλητής το καλοκαίρι ανακοινώθηκε από την Καβάλα, η οποία αγωνίζεται στην National League 1 του Βορρά.
Ο Καρλής είναι γεννημένος του 2003, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στη θέση πόιντ γκαρντ και αναμένεται να δώσει ενέργεια αλλά και οργανωτικές λύσεις στην ομάδα μας.
Είναι χαρά μας που ακόμα ένας αθλητής από το νησί μας γίνεται «κομμάτι» της ομάδας μας. Καλώς ήρθες στην Αναγρννηση @mike9karlis!
Ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο.
Ο Καρλής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αναγέννησης:
«Επέστρεψα στην Κρήτη γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να παίξει κάποιος μπάσκετ. Σωστές εγκαταστάσεις, καλοί προπονητές και η Αναγέννηση είναι ένα πολύ σοβαρό σωματείο. Μαζί με το μπάσκετ θα συνδυάσω και τις σπουδές μου. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή να επιστρέψω στον τόπο μου και να βοηθήσω τη νεα μου ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Είμαι πολύ χαρουμενος που ανηκω στην ομαδα της Αναγέννησης. Απο την πρωτη μερα ολοι οι ανθρωποι του συλλογου με αγκαλιασαν και ελπιζω στο τελος της χρονιας να πετυχουμε τους στοχους μας.
Προσωπικά, θεωρώ οτι παίζοντας με τη φανέλα της Αναγέννησης μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω, καθώς η δουλειά που γίνεται στο σύνολο είναι άριστη».


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής γυναικών στις (13/1, 20.00) στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics