Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2024

Σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στη Σούπερ λίγκ 1, μπήκε ο ΟΦΗ μετά τη νέα ήττα που γνώρισε στο Ηράκλειο από τη νεοφώτιστη στην κατηγορία και ουραγό στη βαθμολογία

Κηφισιά με σκορ 2-1.Για πολλοστή φορά ο ΟΦΗ, απλά, δεν υπήρχε στο γήπεδο. Χωρίς νεύρο και πάθος, χωρίς συνοχή και χωρίς αποτελεσματικότητα οι παίκτες που αγωνίστηκαν γνώρισαν με "κατεβασμένα τα χέρια" την ήττα από την ανώτερη Κηφισιά, οι παίκτες της οποίας ήρθαν αποφασισμένοι στο Ηράκλειο να τα "δώσουν όλα" για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Η νέα αυτή ήττα του ΟΦΗ στην έδρα του, αποδεικνύει ότι το πρόβλημα στην ομάδα δεν είναι οι προπονητές, αλλά, το έμψυχο υλικό που διαθέτει, το οποίο- εκτός ελαχίστων - δεν είναι για την Σούπερ Λιγκ 1. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και στη συνέχεια η ριζική ανανέωση του ρόστερ με παίκτες επιπέδου κι όχι "τουρίστες" ή χωρίς δυνατότητες. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ο ιδιοκτήτης κ. Μπούσης να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη του...

Δήμιος της κρητικής ομάδας ο Σέρβος Οζέγκοβιτς που σκόραρε με πέναλτι στο 10′ και στο 64′ για να μειώσει ο νεαρός Αποστολάκης στο 71′ με την …πλάτη μετά από κόρνερ του Νέιρα.

Τρομερό ξεκίνημα έκανε η Κηφισιά αιφνιδιάζοντας πλήρως τον ΟΦΗ με Κρισιούμα και Μπιφουμά να είναι ασταμάτητοι. Ο Τεϊσέιρα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2', ενώ ο Οζέγκοβιτς είχε άστοχη κεφαλιά στο 6'. Όμως λίγο αργότερα ο Ματέους Σάντος Κρισιούμα πέρασε τους πάντες σε μετωπική προσπάθεια και ανατράπηκε από τον Μπρεσάν. Το πέναλτι αξιοποίησε στο 10' ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου συνέχισε να είναι επιθετική και απείλησε στο 17' και στο 24' με τον Κρισιούμα και στο 18' με τον Μενέντες, ενώ ο ΟΦΗ προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του, είχε την κατοχή, αλλά με μεγάλη δυσκολία στη δημιουργία. Στο 37' αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Μπρεσάν. Στο 43' ο ΟΦΗ είχε διπλή προσπάθεια χωρίς επιτυχία με Λάρσον και Τοράλ και μια προσπάθεια του Ριέρα στις καθυστερήσεις (που ελέγχθηκε για σπρώξιμο του Τσάπαν, όμως ο Ριέρα ήταν οφσάιντ), με την Κηφισιά να πηγαίνει δίκαια προηγούμενη στην ανάπαυλα.

Ο Μπάκιτς πήρε τη θέση του Τοράλ με την έναρξη της επανάληψης, ενώ λίγο αργότερα μπήκαν και οι Φελίπε, Μπάκου για να κάνουν πιο επιθετικό τον ΟΦΗ. Η Κηφισιά πάντως είχε την πρώτη καλή στιγμή, με φάουλ του Μιλίσεβιτς που έφυγε λίγο άουτ στο 57'. Πιο άστοχο ήταν το φάουλ το Μπάκιτς στο 59', με τον ΟΦΗ να δυσκολεύεται και πάλι στην παραγωγή φάσεων.

Στο 64' ο Κρισιούμα έκανε καλή προσπάθεια, αλλά καλύτερη ο Μενέντες που σέντραρε μετά από προσποιήσεις και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς πολύ εύκολα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.

Στο 71', όμως, ο Γιάννης Αποστολάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ του Νέιρα και με την πλάτη κατάφερε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο και να ξαναβάζει την ομάδα του στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Στο 75' ο γκολκίπερ της Κηφισιάς μπλόκαρε το σουτ του Θοράρινσον, ενώ στο 79' σωστά δεν υπήρξε παράβαση σε χέρι του Μποτία. Στο 84' ο Μπάουμαν εξουδετέρωσε το σουτ του Κρισιούμα με το ματς να έχει γίνει πολύ ανοιχτό. Η Κηφισιά κατάφερε μέχρι το τέλος να μην απειληθεί σοβαρά εκτός από ένα σουτ του Νέιρα που μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Σκόρερ: 10’ Οζέγκοβιτς πεν. 0-1, 64' Οζέγκοβιτς 0-2, 71' Αποστολάκης 1-2

Διαιτητής: Βαγγέλης Μανούχος

Κίτρινες: 7’ Μπρεσάν, 31' Μεγιάδο, 79' Αποστολάκης - 25' Μενέντες, 58' Βαφέας, 72' Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (67' Νέιρα), Βούρος, Μπρεσάν (37' λ.τ. Λαμπρόπουλος), Θοράρινσον, Μεγιάδο (53' Μπάκου), Γκαγέγκος, Αποστολάκης, Τοράλ (46' Μπάκιτς), Ριέρα (53' Φελίπε), Ισέκα

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (90' Λάντρ), Βαφέας, Σολόα (90' Κανάτζια), Μενέντες (76' Μποτία), Μπιφουμά (61' Ίλιεφ), Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς (76' Τεττέη)

ekriti.hr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 03 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για τον Γκιώνη στο WTT Feeder του Μάντσεστερ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics