Breaking News
12 Απριλίου 2020

Συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο 21χρονος ηρακλειώτης γκαρντ αποφάσισε να «μετρήσει τις δυνάμεις του» στις ΗΠΑ και το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Αν και, όπως δήλωσε στο "ESPN", σκόπευε να ταξιδέψει στην Αμερική για να προπονηθεί με ομάδες στο τέλος της σεζόν, η πανδημία του κορονοϊού... άλλαξε τα σχέδιά του. 

 

Ο Καλαϊτζάκης που αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Νεβέζις φέτος, βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη, μετά την οριστική διακοπή του λιθουανικού πρωταθλήματος. Φέτος, είχε 12,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά ματς στη λιθουανική λίγκα, με το "ESPN" να τον κατατάσειστο Top 100 των ανερχόμενων παικτών παγκοσμίως.  

Ο Γιώργκος Καλαϊτζάκης δήλωσε στο "ESPN": «Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η σεζόν στη Λιθουανία διακόπηκε οριστικά. Επιστρέψαμε σπίτι πριν τους περιορισμούς στα ταξίδια. Δουλεύω κάθε ημέρα και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που δεν μπορώ να κάνω συχνά υπό φυσιολογικές συνθήκες. Κάνω βάρη, έχουμε και μια μπασκέτα στο σπίτι και προσπαθώ να μείνω σε φόρμα. Δουλεύω το κορμί μου όσο μπορώ, με τις δεδομένες συνθήκες. Σκόπευα να πάω στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν, να προπονηθώ και να κάνω work outs, όμως τώρα αυτό είναι αδύνατον να συμβεί. Θέλω να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ στη χώρα μου. Αν μας επιτραπεί, θα φέρω στην Ελλάδα τον ασίσταντ της Νεβέζις, τον κόουτς Μαρτίνας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ανερχόμενος παίκτης των «πρασίνων». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics