Breaking News
13 Απριλίου 2020

Αβέβαιο είναι το μέλλον της φετινής χρονιάς στο ΝΒΑ εξαιτίας του κορονοϊού. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν στις 11 Μαρτίου την αναβολή της αγωνιστικής δράσης τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση μέχρι και την πρώτη ημέρα του Μαΐου.

 Ωστόσο σύμφωνα με το ESPN υπάρχει ένα σχέδιο 25 ημερών προκειμένου οι παίκτες να είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στη δράση.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ξοδεύουν πολύ χρόνο για να ετοιμάσουν ένα σχέδιο. Αυτό που βλέπουν είναι ένα διάστημα 25 ημερών για επιστροφή στο μπάσκετ. Μια σειρά 11 ημερών ατομικών προπονήσεων, όπου θα υπάρξουν οι κανόνες τήρησης αποστάσεων για μια χρονική περίοδο, και έπειτα ένα διάστημα προπόνησης 14 ημερών».

Το πρωτάθλημα είχε διακοπεί ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και χρειάζονται δύο περίπου μήνες για να τελειώσει και η διαδικασία των playoff κάτι που σημαίνει πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics