Breaking News
05 Οκτωβρίου 2016

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα πολύ εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ επικρατώντας με 99-48 του Κολοσσού Ρόδου σε αναμέτρηση για την Γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.

Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Έρικ Γκριν με 16 πόντους με άξιο συμπαραστάτη τον Βαγγέλη Μάντζαρη με 14. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πολύ καλός στο δημιουργικό τομέα μοιράζοντας 8 ασίστ. Από τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Τσούκου με 14 πόντους.

Στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Πάτρικ Γιάνγκ που ανέβασε υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 16, Μπιρτς 10, Τολιόπουλος 5, Παπαπέτρου 5, Σπανούλης 8 (8ασίστ), Αγραβάνης 5, Μιλουτίνοφ 2, Παπανικολάου 12, Μάντζαρης 14, Χάκετ 6, Λοτζέσκι 7

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Παπαδόπουλος, Λιάπης 2, Ρέντικ 4, Τσούκου 14, Γεωργαλλής, Αγγελάκος 4, Άχονεν 5, Μπέρι 9, Βασιλόπουλος, Παπαδάκης 1, Γουάτσον 6, Χολ 3.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics