Breaking News
05 Οκτωβρίου 2016

Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ έβαλε... δύσκολα για 30 λεπτά στον Παναθηναϊκό, του φανέρωσε αρκετές αδυναμίες, αλλά ο κάτοχος του τίτλου φρόντισε στο τελευταίο δεκάλεπτο να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 88-69 του «Δικέφαλου του Βορρά» στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά του θεσμού, και έθεσαν εκτός συνέχειας τους Θεσσαλονικείς. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Μπουρούσης με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Παππάς με 18 και ο Ρίβερς με 16 και αξιέπαινη δουλειά στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, όταν δηλαδή πάτησε γκάζι ο Παναθηναϊκός και δεν κοίταξε πίσω... Από τους Θεσσαλονικείς, που... πλήρωσαν τα πολλά λάθη, ξεχώρισαν οι Χρυσικόπουλος και Μιλιένοβιτς με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα. 

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 44-40, 64-57, 88-69

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σχινάς-Ψαριανός-Παντελίδης  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Σίνγκλετον, Ρίβερς 16, Τζέιμς 7, Μποχωρίδης, Καλάθης Π., Φώτσης 2, Παππάς 18, Γκιστ 6, Χαραλαμπόπουλος 2, Λούντζης, Μπουρούσης 23, Καλάθης Ν. 14.

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 13, Κόνιαρης, Τσόχλας 6, Τέιλορ 6, Μιλιένοβιτς 11, Γλυνιαδάκης 3, Καραμανώλης, Σάιμπερτ 8, Καμάρας, Μπράιαντ 7, Πέινερς 9, Κλάντον 6.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics