Breaking News
20 Μαΐου 2017

20/05/2017
Κριός


Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους ανοίγει έναν μήνα αρκετά επικοινωνιακό και ζωηρό, με πολλές μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια, αλλά και με διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις και γνωριμίες. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο, αλλά και στους συγγενείς, τους συμμαθητές, τους γείτονες.


Ταύρος
 20/05/2017
Ταύρος
Φεύγει ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που περνά στους Διδύμους θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά για ένα μήνα, οπότε η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Η δημιουργικότητά σας αυξάνει τα έσοδα. Επίσης θα εστιαστείτε περισσότερο σε θέματα αξιών και συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας.


Δίδυμοι
 20/05/2017
Δίδυμοι
Στο ζώδιό σας περνά ο ζωοδότης Ήλιος, και για ένα μήνα θα αυξήσει τη ζωτικότητα, τη λάμψη και την δημιουργικότητά σας. Είστε στο επίκεντρο του κοινωνικό σας κύκλου σε αυτόν τον γενέθλιό σας μήνα. Εποχή επίσης με αποφάσεις, ξεκινήματα, πρωτοβουλίες. Βγαίνετε από την εσωστρέφεια του τελευταίου μήνα και λειτουργείτε με περισσότερη ορμή.
Καρκίνος
 20/05/2017
Καρκίνος
Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο για ένα μήνα, πριν περάσει δηλαδή στο ζώδιό σας, σας βάζει σε μια διάθεση απολογισμών και εσωστρέφειας, ενώ θα είναι περίοδος που θα κλείσετε ορισμένους κύκλους και θέματα. Εστιάζεστε περισσότερο στην ψυχολογία σας και στο παρελθόν. Έμφαση επίσης σε τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία.


Λέων
 20/05/2017
Λέων
Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου θα δραστηριοποιηθεί αρκετά ο τομέας της φιλίας και της δικτύωσης για ένα μήνα, μια περίοδος που θα περάσετε καλά με τις παρέες σας, ενώ θα εστιαστείτε και σε ομαδικές δραστηριότητες – πολύ πιθανό να πάρετε ρόλο οργανωτικό μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Έμφαση επίσης στη διαδικτυακή σας ζωή. Νέα σχέδια.


Παρθένος
20/05/2017
Παρθένος
Έμφαση στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή θα φέρει ο καινούργιος αστρολογικός μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, μια περίοδος που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως, ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί επαγγελματικά. Επαφές με άτομα εξουσίας. Περισσότερες υποχρεώσεις πιθανές. Οργάνωση της ζωής.

Ζυγός
20/05/2017
Ζυγός
Αισιόδοξος ο καινούργιος αστρολογικός μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, μια περίοδος που θα έχετε περισσότερη χαρά, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα. Η εστίαση της προσοχής περνά κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, αλλά και πνευματικότητας. Πιθανόν να προχωρήσετε σε ορισμένα ανοίγματα.

Σκορπιός
20/05/2017
Σκορπιός
Σε λίγο πιο εσωστρεφή μήνα σας βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος θα ρίξει φως στη ψυχολογία σας και σε θέματα κρυφά – πιθανόν να φέρει μυστικά στην επιφάνεια. Επίσης στον καινούργιο αυτό αστρολογικό μήνα αναμένεται ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, διατροφής ή άλλα.


Τοξότης
20/05/2017
Τοξότης
Αρκετά κοινωνικός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως
 20/05/2017
Αιγόκερως
Παραγωγικός ο μήνας που ξεκινά τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασιακά, αλλά και με καθημερινές δουλειές. Θα εστιαστείτε περισσότερο σε διάφορες λεπτομέρειες, όπως επίσης και στην τακτοποίηση, τη καθαριότητα, την υγιεινή, αλλά και σε θέματα διατροφής και υγείας. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Υδροχόος
 20/05/2017
Υδροχόος
Ερωτικός, θετικός και πιο ανέμελος ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερη διασκέδαση, φλερτ και ωραίες δραστηριότητες, όπως σπορ, χόμπι, εκδρομές, παιχνίδι. Αυξημένη δημιουργικότητα, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση και λάμψη. Εστίαση και σε θέματα παιδιών και επιχειρηματικότητας.

Ιχθύες
 20/05/2017
Ιχθύες
Ξεκινά ένας καινούργιος αστρολογικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων. Λίγο πιο εσωστρεφής μήνας, βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Επίσης φως θα ρίξει ο Ήλιος στο παρελθόν, στην ψυχολογία και στα συναισθήματά σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics