Breaking News
21 Μαΐου 2017

  

Κριός


Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα Σάββατο, 20 Μαΐου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Τα πράγματα στη ζωή σου δε σε ευχαριστούν, αλλά δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς και τι να κάνεις. Προσπάθησε πολύ να σκεφτείς καθαρά και ώριμα και ζήτησε βοήθεια από άτομα, των οποίων τη γνώμη εκτιμάς και υπολογίζεις. Αργά ή γρήγορα όλα θα βρουν το δρόμο τους και τα νέα δεδομένα θα σε χαροποιήσουν και θα σε ικανοποιήσουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Κριοί που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η . --

Προσωπικά: Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Κριοί που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η . -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Ταύρος
Γενικά: Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά είναι καλύτερα σήμερα να επανελέγξετε προσεκτικά όλα τα σημαντικά ζητήματα. Είστε λίγο ευκολόπιστοι και μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε ή να εξαπατηθείτε, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Να αποφεύγετε οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή με ανθρώπους, που φαίνονται κάπως ανειλικρινείς ή ανέντιμοι, γιατί πιθανώς και να είναι.


Δίδυμος
Γενικά: Μια μακροχρόνιας επιρροής πολύ καλή όψη κορυφώνεται ξανά τώρα, το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, το οποίο απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο σάς βοηθά να χτίσετε σωστά και σοβαρά πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ βοηθά επίσης να προοδεύσουν τα σχέδιά και η ζωή σας. Έρχονται άνθρωποι στη ζωή σας υπεύθυνοι αλλά και φρέσκοι. Εύνοια στη δικτύωση.


Καρκίνος
Γενικά: Εξαιρετική για τα επαγγελματικά σας η μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία φέρνει πρόοδο και αναγνώριση, ενώ σας βοηθά να οικοδομήσετε πολύ καλά πράγματα. Ανανεώνει το επαγγελματικό και κοινωνικό σας προφίλ. Οργανώνετε καλύτερα την πρακτική σας ζωή επίσης και βρίσκετε λύσεις.


Λέων
Γενικά: Σας ευεργετεί ιδιαίτερα αυτή την εποχή το μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, το οποίο ωθεί σε ενθουσιώδη και πρωτότυπα ανοίγματα, ενώ φέρνει πρόοδο κι επιτυχίες σε θέματα επιχειρηματικά, ερωτικά, σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών και παιδιών. Μια εποικοδομητική και δημιουργική επιρροή.


Παρθένος
Γενικά: Το να προσπαθείς να εξηγήσεις σήμερα στους συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου τι σκέφτεσαι ή επιθυμείς μοιάζει σαν να προσπαθείς να ρίξεις ένα ουρανοξύστη σπρώχνοντας τον +.


Ζυγός
Γενικά: Αυτή είναι επίσης μια ημέρα, που μπορείτε να ανακαλύψετε πιο δημιουργικές, ευφάνταστες λύσεις για διάφορα προβλήματα. Η διαίσθησή σας είναι σήμερα εξαιρετική και οι ευφάνταστες αλλαγές που παρουσιάζονται είναι πιθανόν να αποδώσουν πολύ. (Μια αφοσίωση σε περίεργες ενασχολήσεις ή ενέργειες. Συχνή προσποίηση ή υποκρισία. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνει αγαθοεργίες ή να βοηθήσει κάποιους φίλους που έχουν ειδικές ανάγκες. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθηση).


Σκορπιός
Γενικά: Σε λίγο πιο εσωστρεφή μήνα σας βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος θα ρίξει φως στη ψυχολογία σας και σε θέματα κρυφά – πιθανόν να φέρει μυστικά στην επιφάνεια. Επίσης στον καινούργιο αυτό αστρολογικό μήνα αναμένεται ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, διατροφής ή άλλα.


Τοξότης
Γενικά: Η εργασιακή ρουτίνα έχει ανεβάσει πέμπτη ταχύτητα και πιέζει τον κινητήρα του μυαλού σου στα όρια του. Απόλυτα λογικά να λαχταράς μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης άμεσα. Αν δεν το απαιτήσεις όμως, δεν θα κάτσει από μόνο του!


Αιγόκερος
Γενικά: Οι επιθετικές, αποφασιστικές επιδιώξεις των στόχων σας, μπορεί να σας προκαλέσουν να γίνετε πιεστικοί, ανυπόμονοι, υπερβολικά ανταγωνιστικοί, καταπιεστικοί και καθόλου συνεργάσιμοι. Αυτή είναι μια ημέρα της ζωής σας, που η σκληρή δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια. Ωστόσο, προσέχετε, να παίρνετε έξυπνες και σοφές αποφάσεις, σχετικά με το που θα διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας


Υδροχόος
Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Σάββατο, 20 Μαΐου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η σημερινή ημέρα σε επηρεάζει θετικά και επιτέλους προχωράς χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις στη δρομολόγηση σχεδίων και επιδιώξεών σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει με τα τελευταία γεγονότα που σε απασχολούσαν. Φρόντισε την υγεία σου, ανανέωσε την εμφάνισή σου και κυρίως ξεκουράσου. Το χρειάζεσαι και το αξίζεις! Αισθηματικές Προβλέψεις Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η . --

Προσωπικά: Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η . -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .


Ιχθύς
Γενικά: Ξεκινά ένας καινούργιος αστρολογικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων. Λίγο πιο εσωστρεφής μήνας, βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Επίσης φως θα ρίξει ο Ήλιος στο παρελθόν, στην ψυχολογία και στα συναισθήματά σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics