Breaking News
17 Ιουνίου 2021

H ακτινολόγος Έλενα Δρακωνάκη τοποθετήθηκε στην θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της ESSR.

Μια σημαντική διάκριση πήρε η ακτινολόγος Έλενα Δρακωνάκη – Δετοράκη, η οποία ανήκει στο ιατρικό τιμ του ΟΦΗ, καθώς τοποθετήθηκε στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) για την τριετία 2021-24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Μεγάλη διάκριση και τιμή για την οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αλλά και για την ελληνική επιστημονική κοινότητα αποτελεί η τοποθέτηση της ακτινολόγου κ. Έλενας Δρακωνάκη – Δετοράκη, η οποία ανήκει στο ιατρικό τιμ της ομάδας μας, στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) για την τριετία 2021-24.

Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή επιστημονική εταιρεία με αντικείμενο την Απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος, δηλαδή τη χρήση σύγχρονων απεικονιστικών τεχνικών για τη διάγνωση και θεραπεία Μυοσκελετικών παθήσεων, Αθλητικών και Ορθοπεδικών Κακώσεων. Η τοποθέτηση της κ. Δρακωνάκη έγινε με απόφαση της διοικούσας επιτροπής και ανακοινώθηκε επίσημα στην Γενική συνέλευση το Σάββατο 12/06/21.

Η Δρακωνάκη Έλενα είναι η πρώτη Ελληνίδα που τοποθετείται στη θέση Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της ESSR. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αρμοδιότητες της Επιτροπής Εκπαίδευσης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την διενέργεια των εξετάσεων για χορήγηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR Diploma in MSK Radiology), ενός τίτλου που πιστοποιεί την ιδιότητα του Ακτινολόγου Μυοσκελετικού στην διεθνή επιστημονική κοινότητα, την αναδιάρθρωση του περιεχομένου του ευρωπαϊκού προγράμματος σπουδών για το Μυοσκελετικό και τη συμμετοχή στην επιτροπή αξιολόγησης υποτροφιών Μυοσκελετικού της Ευρωπαϊκής εταιρίας Ακτινολογίας».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics