Breaking News
20 Απριλίου 2023

ΟΦΗ: Νοκ άουτ δύο, «ερωτηματικό» ο Νέιρα

 

Οι Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης δεν υπολογίζονται στον ΟΦΗ ενόψει του Αστέρα Τρίπολης, όπου αμφίβολος είναι και ο Νέιρα.
Χωρίς τους Μπαλογιάννη, Τσιλιανίδη θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Αστέρα Τρίπολης (22/4), καθώς αμφότεροι συνεχίζουν την θεραπεία τους. Την ίδια στιγμή «ερωτηματικό» είναι και ο Νέιρα, αφού δεν είναι 100% καλά και ενδέχεται να προφυλαχθεί.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με τον Mesaque Dju να προπονείται κανονικά και τον Juan Neira να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, συνεχίστηκε σήμερα (20/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (22/4, 19:15).

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/4) στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

gazzetta.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 20/04/2023 [vid]

 

 

 

 

Στον ΟΦΗ αρχίζουν να κάνουν σχέδια για το ρόστερ της νέας σεζόν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics