Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μάιος 03rd, 2026
Οι αγώνες για τα play out της Stoiximan Super League ξεχωρίζουν στο ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάιος 03rd, 2026
Ένα γατάκι βρίσκεται στην άκρη μιας λίμνης, παίζει και διασκεδάζει ...

ΟΦΗ-Αρης 0-2

Μάιος 03rd, 2026
Στη γιορτή του Παγκρητίου για την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Άρης ...

Απίστευτη η Μαρία Στρατουδάκη κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μάιος 03rd, 2026
Για μία ακόμη φορά η φοβερή Μαρία Στρατουδάκη έλαμψε σε μεγάλη διεθνή ...

Ο Μανώλης Χαχλιούτης φροντιστής του ΟΦΗ έφυγε σήμερα από τη ζωή

Μάιος 01st, 2026
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή ο Μ. Χαχλιούτης ...

Ο καιρός σήμερα 01/05/2026

Μάιος 01st, 2026
Με βροχές και ισχυρούς βοριάδες κάνει «ποδαρικό» ο Μάιος σήμερα ...

Στα προκριματικά του World Cup Γυναικών μπήκε η Ελλάδα νικώντας την Ιταλία με 15-11

Μάιος 01st, 2026
Mε το δεξί στα προκριματικά του World Cup Γυναικών μπήκε η Ελλάδα ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μάιος 01st, 2026
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Το πρόγραμμα για σήμερα ...

To φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης

Μάιος 01st, 2026
To φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό διοργανώθηκε στο Ηράκλειο ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάιος 01st, 2026
Τρεις εξερευνητές Άγγλος, Γάλλος και Έλληνας συλλαμβάνονται από ...

Στο παραθαλάσσιο μέρος της Σαρδηνίας το Παγκόσμιο Ανοιχτής Θάλασσας

Μάιος 01st, 2026
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας μετά την Ίμπιζα, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
Τα playoffs της Euroleague ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών ...

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 28/04/2026

Απρίλιος 28th, 2026
Και νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου 2026 στην ...

Ο καιρός σήμερα 28/04/2026

Απρίλιος 28th, 2026
Ανοιξιάτικος και ήπιος θα παραμείνει ο καιρός μέχρι και το μεσημέρι ...

Το βλέμμα χαμηλά και ο πήχης ψηλά για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α2

Απρίλιος 28th, 2026
«Το βλέμμα χαμηλά και ο πήχης ψηλά για την επερχόμενη αγωνιστική ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
“Έμπειρος” σε σόκιν ανέκδοτο: Στο μαιευτήριο, βγαίνει η νοσοκόμα με ...

Ζήστε ένα βαθιά συγκινητικό ταξίδι στις ρίζες του Ποντιακού Ελληνισμού.

Απρίλιος 28th, 2026
Ένα ταξίδι στον Πόντο δεν είναι απλώς μια εκδρομή — είναι μια ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, Τσιτσιπάς και ευρωπαϊκή δράση στο ...

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε 16 παίκτριες για τα προκριματικά του World Cup στο Ρότερνταμ.

Απρίλιος 27th, 2026
Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε 16 παίκτριες για τα προκριματικά του World ...

Ο καιρός σήμερα 27/04/2026

Απρίλιος 27th, 2026
τη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά αρχικά σχεδόν ...

Χιλιάδες εκστασιαμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από όλη τη Κρήτη γιόρτασαν με την... ψυχή τους το Κυπέλλο

Απρίλιος 27th, 2026
Χιλιάδες εκστασιαμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από όλη τη Κρήτη γιόρτασαν με ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 27th, 2026
Πηγαίνοντας ο Μητσος στη δουλειά βλέπει όπως περπατούσε μια γκομεναρα ...

Ιστορική μέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Απρίλιος 27th, 2026
Ιστορική ημέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η Δευτέρα 27 ...

Νέα εποχή για τον TUI Μαραθώνιο Ρόδου με ρεκόρ συμμετοχών

Απρίλιος 27th, 2026
Νέα εποχή για τον TUI Μαραθώνιο Ρόδου με ρεκόρσυμμετοχών και ρεκόρ ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 26th, 2026
Τα play out της Stoiximan Super League και ο δεύτερος τελικός στη ...

"Έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ" ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης,

Απρίλιος 26th, 2026
Δανδάλης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον ΟΦΗ μας» Η Λότζια στα ...

Ο καιρός σήμερα 26/04/2026

Απρίλιος 26th, 2026
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ...

Ο ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Ευρώπη

Απρίλιος 26th, 2026
Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Ευρώπη έχοντας εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του ...

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 26/04/2026

Απρίλιος 26th, 2026
ΤΖΑΚ-ΠΟΤ σημειώθηκε και το βράδυ Κυριακής 26 Απριλίου 2026 στην 3058η ...

Ο ΟΦΗ ετοιμάζει μεγάλη γιορτή προκειμένου όλος ο κόσμος να δει από κοντά το Κυπέλλο

Απρίλιος 26th, 2026
Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ όχι ...

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Το τρόπαιο στον ΟΦΗ

Απρίλιος 25th, 2026
Τα «κοπέλια» τρέλαναν την Ελλάδα και πήραν το Κύπελλο στην Κρήτη! ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 25th, 2026
Ανέκδοτο με χωριάτισσες: Δύο αγρότισσες μάζευαν πατάτες σε ένα κτήμα. ...

Από τo πρωι του Σαββάτου, ο Βόλος έχει γεμίσει από φιλάθλους του ΟΦΗ

Απρίλιος 25th, 2026
Από τo πρωι του Σαββάτου, ο Βόλος έχει γεμίσει από φιλάθλους του ΟΦΗ, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 25th, 2026
Τελικός ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, τελευταία «στροφή» GBL και Τσιτσιπάς στο ...

Πολύ καλή παρουσία από την Εθνική μας ομάδα Taekwon-Do ITF στα Δύο Αοράκια

Απρίλιος 25th, 2026
Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση ως προς τη συγκομιδή μεταλλίων ...
20 Απριλίου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Οι Έλληνες αθλητές είναι έτοιμοι να «ξεπεράσουν» τον εαυτό τους

 

Η επιστροφή στον ευρωπαϊκό «θρόνο» των κρίκων για τον Λευτέρη Πετρούνια, η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης μέσω του σύνθετου ατομικού για έναν από τους Νίκο Ηλιόπουλο και Αντώνη Τανταλίδη, αλλά και η προοπτική ελληνικής εκπροσώπησης σε περισσότερους τελικούς οργάνων, θα είναι τα μεγάλα στοιχήματα για τους αθλητές της Εθνικής ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Βασιλεία, από τις 21 έως τις 25 Απριλίου.

Οι Νίκος Ηλιόπουλος και Αντώνης Τανταλίδης καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στο στάδιο «Ζανκτ Γιάκομπσχαλε» και να πετύχουν εξαιρετικές εκτελέσεις και στα έξι όργανα (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), καθώς μέσα από τον προκριματικό του σύνθετου ατομικού θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, εφόσον κερδίσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις, απέναντι σε πολλούς και δυνατούς ανταγωνιστές.

Για τον «άρχοντα των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια, η διοργάνωση της Βασιλείας δεν αποτελεί κριτήριο για την Ολυμπιακή πρόκριση, ωστόσο μία πιθανή κατάκτηση χρυσού μεταλλίου θα έχει πολλαπλή αξία:
Εφόσον πάρει τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο του, έπειτα από εκείνους της «χρυσής» περιόδου 2015-2018, θα πετύχει ένα ρεκόρ ανεπανάληπτο στην ιστορία του αγωνίσματος. Ταυτόχρονα, όμως, θα στείλει μήνυμα υπεροχής στους ίδιους Ευρωπαίους αντιπάλους που τον είχαν αφήσει εκτός βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019, εκμεταλλευόμενοι τότε το γεγονός ότι ο Πετρούνιας προερχόταν από πολύμηνη αγωνιστική αποχή λόγω χειρουργικής επέμβασης στον ώμο.

Παράλληλα, ο 30χρονος πρωταθλητής θα κυνηγήσει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, κάνοντας πρόβα ενόψει του δικού του τελευταίου προ-Ολυμπιακού τουρνουά, στο οποίο θα χρειαστεί να κερδίσει με σκορ πάνω από 15,333 β. για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα. Ο καθοριστικός αυτός προ-Ολυμπιακός αγώνας επρόκειτο να γίνει τον Μάρτιο στην Ντόχα, αλλά αναβλήθηκε και πλέον εκκρεμεί η απόφαση της FIG για τη νέα ημερομηνία τέλεσης.

Τη διάκριση στα αγαπημένα τους όργανα θα επιδιώξουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αρκετές πιθανότητες και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Εθνικής ανδρών: Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στους κρίκους, όπου υπήρξε φιναλίστ (6ος) στην προηγούμενη συμμετοχή του στον θεσμό το 2017, ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης στο έδαφος, όπου είχε μείνει οριακά εκτός τελικού (13ος) στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2019, καθώς και ο Νικόλας Κρανίτης, επίσης στο έδαφος.
Βλέψεις εισόδου στην οκτάδα του τελικού θα έχει στο έδαφος και ο Αντώνης Τανταλίδης, όπως και ο Νίκος Ηλιόπουλος στο μονόζυγο, παράλληλα με την συνολική προσπάθειά τους στο σύνθετο ατομικό.

Στον προκριματικό της Πέμπτης (22/04, 11:00 – 20:40 ώρα Ελλάδας) οι εκπρόσωποι της Εθνικής ανδρών θα αγωνιστούν σε δύο διαφορετικούς ομίλους: Οι Ηλιόπουλος, Κρανίτης και Κ. Κωνσταντινίδης έχουν τοποθετηθεί στον πρωινό 1ο όμιλο (11:00 – 13:40), ενώ οι Πετρούνιας, Τανταλίδης και Χρ. Κωνσταντινίδης θα πάρουν την σκυτάλη στον μεσημεριανό 2ο όμιλο (15:00 – 17:40).

Οι δηλώσεις των Ελλήνων αθλητών ενόψει της συμμετοχής τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
Ημ. γέννησης: 30.11.1990 / Προηγούμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά: 8 (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018) / Μετάλλια: 4 χρυσά στους κρίκους (2015, 2016, 2017, 2018) και 1 χάλκινο (2011)

Λευτέρης Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Ενόργανης στο Κότμπους | Economistas.gr

«Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή φόρμα, ίσως την καλύτερη της ζωής μου, οπότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Πάμε να κερδίσουμε και με ένα υψηλό σκορ. Θέλω πάρα πολύ να κάνω το καλύτερο comeback που θα μπορούσε να συμβεί, με ορίζοντα τον τελευταίο προ-Ολυμπιακό αγώνα πρόκρισης και τους Ολυμπιακούς του Τόκυο που θα ακολουθήσουν.
Σ’ αυτό το ευρωπαϊκό συνυπάρχουν όλα μαζί: Το κίνητρο για τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο, οι σκέψεις για όσα έγιναν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης το 2019 απέναντι σε αντιπάλους που τώρα θα ξανασυναντήσω, αλλά και η σκέψη ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι ένα μήνυμα ενόψει Τόκυο. Στην Στουτγάρδη θα μπορούσα να είχα πάρει το μετάλλιο και να τελείωνε εκεί η Ολυμπιακή πρόκριση, αλλά δεν συνέβη, με συνέπεια να “αναγκαστώ” να γίνω τώρα καλύτερος από κάθε άλλη φορά. Το πρόγραμμά μου στη Βασιλεία θα έχει αρχική αξία 6,300 και θα είναι σαν εκείνο που εκτέλεσα το 2017 στο Μόντρεαλ, εκεί που πήρα τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο μου».

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Ημ. γέννησης: 21.12.1993 / Προηγούμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά: 6 (2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

Νίκος Ηλιόπουλος: «Το μοναδικό αθλητικό μου όνειρο είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες» | Patras Events

«Θα είναι ένας αγώνας χωρίς περιθώριο λάθους. Θέλω να κυνηγήσω το Ολυμπιακό εισιτήριο μέσω του σύνθετου ατομικού, που είναι και ο μεγαλύτερος στόχος μου, παράλληλα με την είσοδο στον τελικό του σύνθετου ατομικού, αλλά και τον τελικό στο μονόζυγο ενδεχομένως. Στην πράξη θα δούμε πόσο δύσκολη είναι η Ολυμπιακή πρόκριση. Τίποτε δεν είναι απίθανο και θα πάω να διεκδικήσω την τελευταία ευκαιρία μου. Όση εμπειρία κι αν διαθέτω ως αθλητής, είναι μειονέκτημα που πηγαίνουμε στο προ-Ολυμπιακό χωρίς αγώνες προετοιμασίας πίσω μας. Θα ήταν καλύτερο για όλους μας εάν είχαμε δοκιμάσει τα νέα προγράμματα σε αγωνιστικές συνθήκες. Σε τρία από τα έξι όργανα, σε μονόζυγο, κρίκους και πλάγιο ίππο, έχω αναβαθμίσει τα προγράμματά μου και πλέον έχουν αυξημένους συντελεστές δυσκολίας, για να πετύχουμε και υψηλότερες βαθμολογίες με τις κατάλληλες εκτελέσεις. Ειδικά στο μονόζυγο, η αρχική αξία έχει ανέβει στο 5,800 για να μπορούμε να ελπίζουμε σε κάποια διάκριση και μπορεί να φτάσει μέχρι και 6,000 εφόσον αποφασίσουμε να προσθέσουμε άλλη μία άσκηση».

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΡΑΝΙΤΗΣ
Ημ. γέννησης: 08.03.1996 / Προηγούμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά: 1 (2019)

Ενόργανη Γυμναστική: Ο Κρανίτης με την Εθνική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα - Ηλεία Live! Όλες οι ειδήσεις και τα νέα της Ηλείας και της Ελλάδας

«Έπειτα από τόσες ακυρώσεις διοργανώσεων λόγω της πανδημίας, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα καταφέρουμε να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα. Ήμουν στο γκρουπ αθλητών που έμεινε εκτός προπονήσεων για αρκετό διάστημα και κάναμε κούρσα με τον χρόνο για να επανέλθουμε έγκαιρα και να προλάβουμε να φορμαριστούμε. Παρότι είχα κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, τις ξεπέρασα και νιώθω έτοιμος για τον αγώνα. Θα εκτελέσω στο έδαφος το πρόγραμμά μου με συντελεστή δυσκολίας 5,700, έχοντας στόχο να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει με την τελευταία εμφάνισή μου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2019, στο οποίο τα είχα πάει πολύ καλά. Και κατόπιν, ενόψει των επόμενων διοργανώσεων, θέλω να επανέλθω όσο πιο δυνατός μπορώ στο σύνθετο ατομικό, το οποίο είναι και το σημαντικότερο για μένα ως αθλητή».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Ημ. γέννησης: 14.02.1992 / Προηγούμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά: 2 (2013, 2017)

Συνέντευξη Κ. Κωνσταντινίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Στην ενόργανη είμαστε ομάδα» | Ε.Γ.Ο.

«Επιτέλους ξαναμπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στόχος μου είναι να παρουσιάσω το καλύτερο πρόγραμμα που μπορώ στη δεδομένη χρονική στιγμή. Μείναμε εκτός προπονήσεων από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο λόγω λοκντάουν και μετά ήταν δύσκολο να φορμαριστούμε τόσο γρήγορα. Δεν βρίσκομαι ακόμα στο 100%, ωστόσο είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και θεωρώ ότι θα φτάσω εκεί όπου αξίζω και μπορώ. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσω στη Βασιλεία έχει αρχική αξία 6,000 και είναι παρόμοιο με εκείνο που είχα εκτελέσει στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό του 2017, όταν βγήκα 6ος στον τελικό των κρίκων, αλλά τώρα έχει κάποιες διαφορετικές ασκήσεις και διαφορετική ροή».

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Ημ. γέννησης: 08.11.1993 / Προηγούμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά: 1 (2019)

Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και Νίκος Ηλιόπουλος ξεχώρισαν στο Στσέτσιν (video) | Ε.Γ.Ο.
«Είναι η δεύτερη συμμετοχή μου σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών. Το 2019 στην Πολωνία είχα αγγίξει την πρόκριση στον τελικό του εδάφους και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να πάω ακόμα καλύτερα. Έχω ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με αρχική αξία 5,800. Χάσαμε πολύ έδαφος λόγω των λοκντάουν και η προετοιμασία μας ήταν σχετικά ελλιπής, πιστεύω όμως ότι μπορώ να πετύχω μία πολύ καλή εκτέλεση, που θα μου δώσει αρκετές πιθανότητες για είσοδο στην οκτάδα των φιναλίστ. Ένας μικροτραυματισμός στο χέρι με ταλαιπώρησε λίγο τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν θα με εμποδίσει να αγωνιστώ και να κυνηγήσω το καλύτερο. Έκανα άλλωστε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσω σ’ αυτό το σημείο ετοιμότητας, μέσα στον περιορισμένο χρόνο που είχαμε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ
Ημ. γέννησης: 20.02.1997 / Προηγούμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά: 3 (2017, 2018, 2019)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ

«Έχω δουλέψει πάρα πολύ και στα έξι όργανα και χαίρομαι που επιτέλους επιστρέφουμε στους αγώνες έπειτα από ενάμιση χρόνο. Γνωρίζω ότι θα χρειαστεί μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό σε όλα τα όργανα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες για την Ολυμπιακή πρόκριση. Επιπλέον, στο έδαφος έχω τελειοποιήσει το πρόγραμμά μου, που έχει αρχική αξία 6,200. Δεν είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας, πράγμα που παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά θα αγωνιστούμε με αυτά που έχουμε. Σκέφτομαι θετικά, θα δώσω τον αγώνα μου και θα φανεί στην πράξη τι θα πετύχουμε».
Sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 20/04/2021

Παρούσα η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη διαβούλευση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους αθλητικούς φορείς

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics