Αν και είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έδειξε την ατρόμητη πλευρά της στο Grand Prix βάδην που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ταϊτσάνγκ της Κίνας.
Όχι μόνο συμμετείχε στον αγώνα, αλλά πέτυχε και την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της, τερματίζοντας στην 7η θέση με χρόνο 1:29:16.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης, αν και ξεκίνησε προσεκτικά και με σκοπό να διαπιστώσει αν μπορεί να αντέξει τον πόνο, μετά το 5ο χλμ. ένιωσε έτοιμη να κυνηγήσει κάτι καλό και κατάφερε να το πετύχει. Η επίδοσή της αυτή έρχεται μετά από το 1:28:12 που σημείωσε το 2023 και το 1:29:03 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022.
«Από το 5ο χιλιόμετρο και μετά διαπίστωσα ότι δεν πονάω και ήμουν κοντά στο πρώτο γκρουπ οπότε κυνήγησα την κούρσα. Ένιωσα καλά το κορμί μου οπότε βγήκε και η επίδοση», είπε η Ντρισμπιώτη για τον αγώνα της στην Κίνα που ανήκει στα Gold Tour του World Race Waking.
Πρώτη στον αγώνα ήταν η Αυστραλή Τζεμάιμα Μόνταγκ από την ομάδα του Μπρεντ Βάλανς, με χρόνο 1:27:20.
Η Ντρισμπιώτη θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία της με τον επόμενο αγώνα της, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 16 Μαρτίου στην Ιαπωνία.
sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη της Λαμίας